" />

4 Immobles

Terreny / No urbanitzable A Lloguer

Terreny / No urbanitzable a C-61 14, Vallgorguina

1.400/Mes Ref. 1907253

En lloguer 25 hectàrees de terreny, no urbanitzable, compostes d'en part de cultiu de regadiu i en part de bosc forestal a la localitat de Vallgorguina.

La finca, amb orientació sud, es troba a escassos cinc minuts de la sortida 11 de l'autopista AP7. Aquest fet, ens permet situar-nos al centre de Barcelona o Girona a escassos 30 '. A el temps que ens situa a escassos 10 'de la platja d'Arenys de Mar, Parc Natural de Montseny (Reserva de la Biosfera) i de l'Parc de l'Montnegre i el Corredor.

La propietat és ideal per a la realització de tot tipus de projectes que tinguin relació amb la naturalesa i el medi ambient. Des cultius ecològics a pinar per a fusta.

Sense cap dubte una fantàstica finca, per construir el futur dels teus somnis, a escassos minuts de tot el que necessitis.

En els preus publicats no estan inclosos els impostos (ITP / IVA o AJD) i despeses de la compravenda o lloguer segons corresponguin. Sol·licitar la informació detallada de les característiques de l'immoble, els impostos i despeses de la seva operació, estarem encantats d'atendre'ls.
Els metratges de cada immoble són les obtingudes de la cèdula d'habitabilitat o de l'cadastre.

  • 250.000m²
  • Terreny / No urbanitzable
Nau A Lloguer

Nau a Sant Celoni

2.500/Mes Ref. 2002186

Nau industrial a peu de carrer, amb llum natural.
La coberta aquesta recent renovada i disposa de 115 m2 d'oficines en alt.
Compta amb una superfície total de 1.313 m2 de parcel·la per la qual cosa ofereix un pati lateral amb una amplada de de 2,5 m totalment privat de mes de 200m2.
La seva porta d'accès de 4,5 x 3 m d'alçada permet l'accés de vehicles de grans dimensions, a més compta amb una altra porta d'accés, per a vehicles, a l'altre costat de la nau.

La seva ubicació és d'accés molt ràpid i el Pol Ind Sud-Oest de Sant Celoni, on es troba, amb fantàstiques connexions amb l'accés a l'autopista AP-7 a Sant Celoni a només tres minuts.

No dubtis a demanar-nos mes informació si la necessites.

  • 812m²
Local A Lloguer

Local a Passeig de les Escoles, Santa Maria de Palautordera

450/Mes Ref. 1803187

Local, totalment diàfan i molt assolellat, situat a la zona de Fontmartina a Santa Maria de Palautordera. Aquest local no es troba a peu de carrer pel que no disposa d'accés directe ni aparador. Compta amb una única sala, proveïda de quatre grans finestrals, amb la llum natural que això comporta, i que el capaciten per a realitzar qualsevol tipus d'activitat. També, disposa d'un servei i d'una llar de foc, per als dies que ens recorden que l'hivern és present. Sense cap dubte, una excel·lent sala, d'una sola estada, que permet realitzar qualsevol tipus d'activitat. Per a qualsevol dubte o pregunta al respecte, no dubtin en contactar, estarem encantats de resoldre les seves preguntes.

  • 110m²
Local A Lloguer

Local a Carrer de Tarragona, Sant Celoni

515/Mes Ref. 1810213

Interessantíssima opció de traspàs o venda per a aquest Centre d'Estètica amb 25 anys d'experiència, per jubilació!
 Situat al centre de Sant Celoni, està autoritzat pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb núm de registre propi i compta amb un local de 100 m2 on podem trobar diferents sales i espais on actualment s'ofereixen multitud de serveis que podran seguir sent oferts a l'actual cartera de clients, ja que la propietat ens facilitarà que així sigui.
 
 Actualment en el centre s'ofereixen, entre d'altres, tots aquests serveis:
 
 - Teràpies Alternatives
 (Homeopatia, Reiki, Drenatge limfàtic, acupuntura, osteopatia, Flors de Bach, Quiromassatge ...)
 - Serveis d'Estètica
 (Depilacions, Tractaments mèdics: làser, cavitació ... Raigs UVA, Tractaments facials i corporals, manicura i pedicura ...)
 - Micropigmentació
 - Medicina Estètica
 (Tractaments facials: Botox, Àcid hialurònic ... Bioplatia, Tractaments de la pell, Factors de creixement ...)
 
 El local disposa de 5 sales privada, dues d'elles amb dutxa, dos banys (un adaptat per a minusvàlids), oficina, sala d'espera i un petit magatzem.
 
 Disponible amb opció de compra per 180.000 €
 Traspàs 50.000 amb lloguer de 515 €
 
 No dubtis a contactar-nos i et donarem la informació necessària perquè puguis resoldre tots els dubtes.

  • 105m²