" />

Mario Gasch

Abogado Lletrat a Sant Celoni

"Protegint els seus drets i el benestar de la seva família"

A nivell personal considero que un bon advocat ha de tenir una sòlida comprensió de les lleis i regulacions que afecten la família, així com experiència en casos de família.

Ha de ser capaç de comunicar efectivament amb els seus clients i altres parts involucrades, així com tenir habilitats de negociació per arribar a acords justos i equitatius.

A més, quelcom important és que, un bon advocat ha de ser capaç d'entendre i mostrar empatia cap a la situació dels seus clients, ja que els casos de família poden ser emotius i difícils. Al mateix temps, ha de ser capaç de comprendre i abordar les necessitats i preocupacions dels seus clients de manera efectiva en cada moment i davant de cada situació que se li presenti.

Per això, si està cansat de lluitar pel seu divorci i d'enfrontar-se al seu excònjuge? Està cercant una manera d'evitar els traumes i l'angoixa que el aquest tràmit comporta? No dubteu a contactar-nos per obtenir més informació o per programar una consulta. Us ajudarem a gestionar aquesta  etapa i trobar la solució adequada per a vostè i la seva família!

Pot trobar més informació al següent enllaç: www.mariogasch.com

Mario Gasch 

Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (2010).

Postgrau en Pràctica Jurídica per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (2011).

Formació especialitzada en Programació Neurolingüística (2015/2017).

Postgrau en Pràctica Jurídica per l'Il·lustre Col·legi de Granollers (2021).

Especialitats en les quals ofereix els seus serveis professionals:

Dret Civil Dret de família Responsabilitat civil extracontractual derivada d'accidents de circulació.