" />

Mario Gasch

Abogado Lletrat a Sant Celoni

"Protegint els seus drets i el benestar de la seva família"

A nivell personal considero que un bon advocat ha de tenir una sòlida comprensió de les lleis i regulacions que afecten la família, així com experiència en casos de família.

Ha de ser capaç de comunicar efectivament amb els seus clients i altres parts involucrades, així com tenir habilitats de negociació per arribar a acords justos i equitatius.

A més, quelcom important és que, un bon advocat ha de ser capaç d'entendre i mostrar empatia cap a la situació dels seus clients, ja que els casos de família poden ser emotius i difícils. Al mateix temps, ha de ser capaç de comprendre i abordar les necessitats i preocupacions dels seus clients de manera efectiva en cada moment i davant de cada situació que se li presenti.

Per això, si està cansat de lluitar pel seu divorci i d'enfrontar-se al seu excònjuge? Està cercant una manera d'evitar els traumes i l'angoixa que el aquest tràmit comporta? No dubteu a contactar-nos per obtenir més informació o per programar una consulta. Us ajudarem a gestionar aquesta  etapa i trobar la solució adequada per a vostè i la seva família!

Mario Gasch 

Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (2010).

Postgrau en Pràctica Jurídica per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (2011).

Formació especialitzada en Programació Neurolingüística (2015/2017).

Postgrau en Pràctica Jurídica per l'Il·lustre Col·legi de Granollers (2021).

Especialitats en les quals ofereix els seus serveis professionals:

Dret Civil
Dret de família
Responsabilitat civil extracontractual derivada d'accidents de circulació.